Toinen valmennusviikko alkaa olla ehtoopuolellaan. Hyvä pössis on ollut kyllä koko tämän viikon dieettiä toteuttaa ja muutoinkin olo on ollu hyvä, kun flunssakaan ei sit kuitenkaan täysiä iskenyt päälle. :) Perjantaina käytiin rääkkäämässä koipia kuntomaailmassa. Voin kertoa, että oli kunnon oksat pois- menoa se! Kaks tuntia saatiin salitreeniin kulumaan ja olo oli sen jälkeen sen mukainen!

received_964465176969068~2.jpgreceived_964465253635727~2.jpg

Oli kiva huomata, kuinka hermottumista alakropan lihaksistossa on tapahtunut ja tällä viikolla ohjelmassa olleet kahden sekunnin pidot sain hackissakin ihan kunnialla suoritettua. :) Seuraavalla kerralla voi varovasti jo kuvitella laittavansa lisää painoa, kun on saanu tekniikan jo kohtalaiseen kuntoon.

Lauantaille oltiin fiksusti päätetty jättää totaalinen lepopäivä, mikä tulikin hyvään saumaan viikon aherruksen ja edellisillan jalkarytistyksen jälkeen. Käytiin ajelemassa pitkin Jyväskylää etsimässä Teemulle langattomia kuulokkeita treeniin. Viides kauppa vasta onnisti. :D Käytiin eka Keljon prismassa, missä DNA-kaupassa äkkäsin langattomat JBL-kuulokkeet satasella. No, ajateltiin kuitenkin kävästä suurempien valikoimien äärellä Ahjokadun Gigantissa. Siellä vedettiin vesiperä. Ne ei ees myyny JBL:n kuulokkeita. Siitä samoilla höyryillä jatkettiin Tourulan Expertille ja sieltä todettiin löytyvän vain nappikuulokkeita ja hyvin huonosti salitouhuun sopivia sangallisia kuulokkeita. Siellä mieleeni pamahti keskustan kupeella oleva Hifi Studio, jonka tosin totesin menevän kiinni kolmelta, eli yhdeksän minuutin päästä. Nopeusrajoituksia uhmaten ja kanssa-autoilijoita pelotellen onnistuin näppärästi kaahaamaan liikkeen pihaan ehkä neljä minuuttia ennen sen sulkemisaikaa. Teemu hyppäs salamana autosta ulos ja kävi kyselemässä liikkeen tarjontaa. Vesiperä sieltäkin. Kehottivat tilaamaan nettikaupasta, kun eihän niillä hyllyssä ollu juuri mitään myynnissä. Tässä vaiheessa alko mielenkiinto poukkoilua kohtaan olla jo aika alhaisella tasolla ja päätettiin, et käydään sit hakemassa ne alkuperäiset JBL:t vaikka keskustan DNA-kaupasta. Siinä räntäsateessa tarpoessamme kuljettiin keväällä avautuneen Teknik Magasinet-liikkeen ohi, jossa äkkäsin myös olevan kuulokkeita. Ja siellähän oli vara mistä valita! Ostopäätöstä ei tosin tarvinnu kauaa pyöritellä, kun mukaan tarttuivat liikkuvalle ihmiselle suunnitellut Monsterin iSport-kuulokkeet. Ihan hirmu hyvät ja laadukkaat! Itselläni on ne olleet käytössä jo reilun vuoden. Akun kesto on hyvä ja bluetoothin kantama ihan riittävä. Lompakko näiden kohdalla kyllä kevenee kohtalaisen paljon, mutta köyhän ei kannata ostaa halpaa, vaan kerralla hyvä. Ja niin saatiin Jyväskylän ympäriajo onnistuneesti loppuun ja poijjaalle asianmukaiset kuulokkeet. :)

Viikonlopuissa on se hyvä puoli, et ruokienkin vääntämiseen jaksaa keskittyä arkipäiviä suuremmalla mielenkiinnolla. Mulla oli ollu tarkotus ottaa pakastimesta sulamaan hirven paistia, josta oisin pykänny meille pihvit lauantaiselle ateria neloselle. Möntin sulettua huomasin kuitenkin, et eihän se mikään paisti ollu, vaan jauhelihaa. :-/ Tosin eipä siinä mitään. Kokolihapihvit vaihtui siis vain lennosta jauhelihapihveihin. Mittailin eka vakuumista sadan gramman nökäreitä lautaselle.

20160220_155455.jpg

Sit lisäsin suolaa ja mausteita suoraan nökäreiden pintaan.

20160220_155600.jpg

Sekoitin nökäreet ja muotoilin pihveiksi.

20160220_155837.jpg

Laitoin pannulle lorauksen öljyä ja nakkasin pihvit tirisemään.

20160220_161455~2.jpg

Paistoin noin neljä minuuttia puoleltaan.

20160220_161746.jpg

Kylkeen yrttisiä lohkopottuja, salaattia ja ripaus raejuustoa. Pihveissä säilyi (itse itseäni kehuen) loistavasti mehukkuus ja maistuivat mukavan riistaisille. Ja koko ateria meni grammalleen dieetin lepopäivän ateriaksi. :) Ei bodyruoan tarvitse aina olla tylsää ja askeettista pakasterasiasta pupeltamista, vaikka ei kyllä arkena jaksa näin antaumuksella värkätä. :D

20160220_162310.jpg

Oltiin sovittu illaks kivaa tekemistä, kun varattiin leffaliput Deadpoolin kello kuuden näytökseen ja kutsuttiin kaverini Sannikin mukaan pitkästä aikaa. Päivällä kaupassa käydessä tuli aate tehdä lehtikaalisipsejä leffanaposteltaviksi. Napattiin iltapalan öljyt sipsien valmistukseen ja ei muutako lehtiruodit irti, öljy ja mausteet lehtikaalin sekaan ja pellille. Uunissa parikymmentä minuuttia ja herkku oli valmis.

160221_200600_COLLAGE-1.jpg

Oli huisia, kun leffaan päästyä kaivelin sipsiboxin kangaskassistani ja avasin sen. Semmoinen vanhentuneen lanttulaatikkopierun haju alko leijaileen lähiympäristöön. :D Ja mä kun en näissä tilanteissa osaa olla kovin hiljaa, vaan naurunremakan saattelemana kailotin asiasta Teemulle ja Sannille. Ehkä kukaan ei ois ees huomannu, jos oisin ollu vaan ihan hiljaa. :) Mut pääasia on, et sipsit oli hyviä ja leffa oli kans just niin kieli poskessa tehty kuin olin ennalta ajatellukin. Hyvää vaihtelua viime viikonlopun kärsimysleffalle.

Leffan jälkeen käytiin vielä rupattelemassa hetken verran Hemingways'ssa ja ajeltiin sit kotia koomaamaan loppuillaksi. Iltapalana natustettiin broilerisalaattia ja sit kutsuikin jo unimaailma.

Tälle päivälle ohjelmassa oli aamulenkki ja viikon viides ja viimeinen salitreeni. Yön aikana oli satanut aika komeasti lunta ja uutta vain tuprutti tulla, kun rantaraitilla käytiin käpsöttelemässä. Poistullessa oli aika napakka vastatuuli, mut muutoin raikas ilma teki kyllä hyvää.

20160221_104925~2.jpg

Iltapäivällä ajeltiin sit treenaamaan. Tänään treenivuorossa oli ojentaja, hauis ja vatsat. Treenissä oli paljon mulle uusia liikkeitä ja niissä oli vähän opettelemista. Perille meni ihan hyvin, kuten kuvasta ehkä taas kerran näkyy..

received_965178253564427~2.jpgreceived_965178350231084~2.jpg

Ilta onkin kulunut sit rentoutuen ja saunoen ja nyt tätä tarinaa suoltaen. Just maltoin välissä käydä saunassa ja pistin Teemun vaihteeks keittiöön kokkaamaan. :D Pitää vielä hioa tulevan viikon aikataulut ja huomisen eväät, niin sit vois huokaista. Töissä männä viikolla työkaverini Hannan kanssa puhuttiin viime keskiviikon Akin ja Ritan rakkausdieettien jaksosta. Siinä oli kuulemma ollu tosi riitaisa pariskunta, jotka ei ymmärrettävästi kauheen hyvin olleet painoaan onnistuneet jakson aikana pudottamaan. Se tulis uusintana nyt ysiltä, joten vois sen kahtoa ihan mielenkiinnosta. Monta kertaa on saanu kiitollinen olla siitä, et itselläni on niin hyvä lähipiiri ja kaikista tärkeinpänä se oma kumppani, joka tukee tätä elämäntapaa ja elää sitä yhdessä mun kanssa. Vaikka asutaankin kaukana toisistamme ja nähdään vain viikonloppuisin ja loma-aikoina, niin Teemun mulle antama tuki on kaikkein tärkeintä. Ei tästä mitään yksin tulis ja kaikkein parasta on se, et on joku, jonka kanssa jakaa tämä yhteinen tärkeä elämäntyyli ja harrastus. <3

Huomenna aamusella ajattelin uuden viikon aloittaa aamu-uinnilla, kun otin kuntosalilta taas pari uimalippua käytettäviksi. Samalla starttaa valmennuksen viikko kolme pienillä ruokavaliomuutoksilla ja suurilla salitreenimuutoksilla. Ruokapuolella isoimpana muutoksena lepopäivien puuro putoaa pois. Ja treenipuolella mennään viidellä salikerralla ja kolmella aamuaerobisella seuraavakin viikko. Lisätehoa tekemiseen tuo se, et yläkroppa treenataan kahteen kertaan. Eka alkuviikosta vaihdellen raskailla ja pitkillä sarjoilla ja loppuviikosta kahdella treenillä, jotka koostuu lähes yksinomaan supersarjoista! Suap siinä taas ahrätä ennenku viikko on sunnuntaissa. Mut 110% lasissa mennään edelleen ja nautitaan matkasta ja hiljalleen tiivistyvästä olemuksesta. :)

20160221_162128~2.jpg