Uusi viikko ja uudet kujeet! Eilen maanantaina alko viikko kukonpierun aikaan herätyksellä. Teemu läks ajeleen kohti Tamperetta ja mä suuntasin aamu-uimaan Aalto Alvariin. Tai päätin altaille päin suunnatessa vaihtaa lajin sittenkin vesijuoksuun. Oon vain muutaman kerran koettanut vesijuoksua aiemmin, joten tekniikka saattais ehkä kaivata hivenen hiomista.. Tai mitä lie teräsmummoja ollu se allas täynnä, kun ne vaan sutkahti ohi mennä meikäläisestä. :D Koetin keskittyä kovasti tekemään liikkeet oikein, mut ehkä homma tarvii vielä harjoitusta. 40 minuuttia pulasin allasta päästä päähän kuitenkin ja hetken kerkisin saunassakin istumaan ennenkö piti jo rynnätä kohti työmaata. Olin aamulla blendannu itselleni ja Teemulle aamupalat mukaan, joten aamupalastelu onnistui näppärästi siinä työmatkan aikana. :) Ei ehkä kovin esteettistä, mutta hyvää oli kuitenkin.

20160222_074813~2.jpg

Aamupalasheikki piti sisällään rahkaa, kaurahiutaleita, soijalesitiiniä ja mehukeittoa. Älysin tosin vasta iltapäivällä, että kämmäsin aamupalan kanssa. Viikolla kolme poistui tosiaan kaurahiutaleet ruokavaliosta, elikkäs normiaamujen puuro treenittömiltä päiviltä. No enhän mä muistanu ollenkaan, et en eilen poikkeuksellisesti mennykään töistä päästyä treenaamaan. :-/ Hurautin siis kaurahiutaleet vanhasta muistista blenderiin ja älysin asian vasta iltapäivällä kokkaillessani kotona. Eihän sille enää mitään voinut, mutta päätin tasoittaa tilannetta jättämällä ateria neloselta pastaa hiukan vähemmäksi. Eiköhän tää kamala kämmi tässä ajan kuluessa tasaantune.

Mut syy siihen, miks en uutta viikkoa tavoilleni ominaisesti aloittanut treenaamalla, oli yllättäen ilmaantunut sosiaalinen elämä. Valmennusjakso on tehny sen, et energiaa ystävyyssuhteiden ylläpitämiseen ei oo oikein ollut. Ruokien suunnitteluun, treenaamiseen ja kokonaisuuden ylläpitämiseen menee niin kauan aikaa ja energiaa, et sosiaalinen kanssakäyminen kutistuu väistämättä aika pienelleen näiksi viikoiksi. Mut tää on vain väliaikaista ja eilinen teki tähänkin mukavan poikkeuksen. Näin kaupungilla joulukuussa Turkuun muuttanutta ystävääni. Mentiin Buffaan istuskelemaan ja rupattelemaan. Mä otin itselleni "hämäyskahvin" ja Mirkka otti buffan, kun oli syöny viimeks aamupäivällä. Mulla oli mukana ateria nelonen, jota salaa pöydän alta vetelin tarjoilijan silmän välttäessä. :D Se oli todellinen spartalainen teko se!

20160222_175513~2.jpg

Treffit oli kivat ja oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa! Välimatka kun väistämättä tekee sen, et yhteydenpito ei oo ihan samanlaista kuin aiemmin, kun samassa kaupungissa asuttiin. Mut onneks on WhatsApp ja muut härpäkkeet, joilla voi pitää yhteyttä. :)

Olin takas kotona joskus ennen kasia. Kokkasin siinä vielä tämän päivän ruoat ja taju lähti iltapalan jälkeen kymmenen maissa. Uni oli sikeää ja aamulla oli ihan kohtalaisen virkeä olo herättyäni.

Tänään oltiin töissä aamupäivä lasten kanssa uimassa. Oli kivaa ja toimi hyvänä palauttavana liikuntana kropalle. Iltapäivällä tuli dieetin eka himokohtaus, kun oltiin kaupassa ja kuljettiin pakastealtaan ohi. Allas oli lastattu suurimmalla kausiherkulla, minkä tiedän. Nimittäin..

20160223_141025~2.jpg

MÄMMILLÄ JA MONILLA SEN VARIAATIOILLA! :P Tää näky teki hiukan pahaa, kun altaaseen oli ilmestyny mämmijätskiäkin! Oon ollu tosi kova mämmi-justiina jo ihan lapsesta saakka. Äiti on monia tuttuja huvittanut vanhalla kauppareissutarinalla. Oltiin kuulemma oltu jossakin prismassa tms. ja mä olin pakastealtaasta mämmiä bongattuani kailottanut kirkkaasti ja kovaa, et "Äitiiiiii! Määä haluun mämmiääääää!" Kaikki sadan neliömetrin säteellä olevat ihmiset tuli aivan varmasti tietoiseksi erikoisesta mielihalustani ja olipa joku vanhempi rouva nauranut tätä kommenttia äidilleni, kun harvemmin pikkutytön suusta kuulee moista mielitekoa. Mut siitä päivästä nykyhetkeen tää sesonkiherkku on aiheuttanut turvotusta ja tukalaa oloa joka vuosi aikavälillä pääsiäinen plus miinus kuukausi.. Koska sitä on kulunut. Puoli rovetta on ehdoton minimi, kun syömään aletaan. Sekaan sokeria ja aitoa oikeaa kuohukermaa. Nams! :) Tosin tänä pääsiäisenä perinne katkeaa ja ilman mämmiä täytyy pärjätä.

Tästä koettelemuksesta selvittyäni palasin ruotuun ja ajelin töistä salille. Treenivuorossa oli selkä, hauis ja reidet. Reeni kulki ja varsinkin viimeiset sarjat hack-kyykkyä hapotti ihan mukavasti, kun sain treenikaverin varmistamaan ja kannustamaan tekemistä, niin uskalsi tuutata kaikki mehut loppuun.

Tilasin viime perjantaina Fitnesstukusta lisää heraisolaattia ja uutta lataria testiin. Isolaattia siksi, koska Bulli on sitä  peräänkuuluttanut ja oon itselle sopivan ja hyvänmakuisen isolaatin löytänyt. Uudesta tilaamastani latarista ei sen sijaan oo aikaisempaa kokemusta. Paljon kehuvia tuotearvosteluja oli tää valitsemani Neurocore saanut, joten jospas se ei ihan huijausta olisi. Pistetään aine huomenna testiin, niin siitähän se alkaa selvitä.

20160223_190946~2.jpg

Se ois muuten kolme päivää vielä töitä ja sit ois edessä odotettu viikon talviloma. <3 Meen perjantaina Tampereelle ja jatketaan siitä heti lauantaina Helsinkiin yhden yön reissulle hyvän ystäväni Kirstin luokse. Tehdään treenivierailu Kirstin salille Mayorsille ja katsotaan, mitä muuta kivaa reissuun mahtuu. Mielenkiintoista onkin lähteä reissun päälle, kun ruokavalioon täytyy kiinnittää aikaisempaa huomattavasti enemmän huomiota. Harvan kotikokin keittiöstä löytyy glutamiinia tai soijalesitiiniä, joten paljon eväitä ja lisäravinteita on siis pakattava mukaan. Mutta eiköhän se siitä, kun on hyvät ohjeet ja kaksi höttöpäätä määriä ja muita muistettavia asioita funtsimassa. Toivossa on hyvä elää. ;)