Taas ollaan perjantaissa. Tulin kotia töistä noin tunti sitten ja oon ollu niin tehokas, et oon paistanu kilon jauhelihaa ja pykänny itselleni ja Teemulle treenin jälkeiset ateria neloset odottamaan iltaa. Teemu on huristelemassa just kohti Jyväskylää ja tarkoitus oli mennä sit yhdessä suoraan salille tekemään viikon sali 4/5. Mulla on tänään vuorossa takareidet, pakarat ja pohkeet ja Teemun ohjelmasta en kyllä tiedäkään sanoa mitään. Aika kova väsy on nyt kyllä päällänsä ja viime yönä heräsin kahden aikaan siihen, et kurkku on ihan raastinrautaa. Töissä yks ja toinen on valittanu flunssaa ja oon mielessäni ajatellu, et niinköhän se minutkin jossakin vaiheessa tavoittaa. Ei hätää vielä, jos olo ei tästä pahene, mut mielenkiinnolla odotan treenaamisen vaikutusta olotilaan. Joskus se ei hallaa tee, mut nää valmennuksen treenit on sen verran tehokkaita, et ois parempi olla ihan täydessä terässä kyllä niitä tehdessä. :-/

20160218_100129~2.jpg

Eilen oli penkkaripäivä lukiolaisilla. Kävivät kylvämässä karkkeja meidänkin oppilaille, jotka tosin harmittavasti oli just samaan aikaan pulkkamäessä. Jättivät ihanat meille korillisen nameja siitä huolimatta ja siinä mä sit istuin niiden äärellä ja täytin matkalaskulappua. :D Työkaveri totes mulle ohi mennessään, et nyt taitaa olla käynnissä tahtojen taistelu. Jouduin totuuden nimissä sanomaan sille, et ei tee yhtään tiukkaa istua napottaa korin ääressä ottamatta karkkeja. Taisin aiemminkin mainita, et kumma kyllä kaikenlaiset mieliteot loistaa edelleen poissaolollaan. Karkit sai olla multa rauhassa ja säästyivät suurimmaksi osaksi (miinus työkavereiden "verotus") lapsille jaettaviksi. :)

Sen sijaan enempi mielihaluja aiheutti työkaverini komea annos ruokalassa tovia myöhemmin. Totesin Jannelle pähkinöitä ja proteiinisheikkiäni miettiessäni, että noin minäkin ennen söin. :D Janne kaivoi ennen kuvan ottamista kasvikset komeuden alta, ettei näyttäis ihan niin karulta. xD

20160218_113752~2.jpg

Tosin omien eväiden syöminen ei oo mulle mieliharmia tuottanut. Päinvastoin. Olo on kaiken aikaa ollut oikein hyvä ja pääasiassa energinen. Iloa lisäsi kovasti vielä se, et aamulla vaakassa piipahdettuani lukema oli maanantaista pudonnut puoli kiloa! Kyllä olin iloinen, vaikka painon pudotus ei olekaan tässä projektissa suurimmassa keskiössä. Mutta tottahan se tehdystä työstä ja noudatetusta ruokavaliosta kertoo, kun noin iso muutos muutaman päivän aikana oli tapahtunut. Vaaka näytti taas pitkästä aikaa kuutosella alkavaa lukemaa ja se on oikea suunta se. :)

Eilen ajelin töiden jälkeen Seppälänkankaalle täydentämään proteiinivarastojani. Oon jo muutaman kerran käyny lihatukusta hakemassa tuoretta naudan paistijauhelihaa, joka jauhetaan paikan päällä tuoreeltaan suoraan paistista ja joka sisältää alle 8% rasvaa. Ihan huippua kamaa! Samaten oon tykästyny saman paikan myymiin valmiiksi paahdettuihin broilerin filekuutioihin. Kuutiot on siis kypsiä ja irtonaisina pakastettuna pussissa, josta on älyttömän helppo punnita tarvittava annos vaikka jokaiselle ruoalle erikseen. Kuutiot voi mikrottaa tai paistaa. Kypsentää niitä ei enää varsinaisesti tarvii. Oon säästäny näiden avulla ihan hullusti aikaa ja vaivaa. Maistuvat tosi hyviltä ja kahden kilon pussi maksaa noin 20 euroa. Miinuksena voidaan tietty pitää tuotteen ulkomaista alkuperää, mutta jos se ei haittaa, niin tässä on jokaisen kotikokin arkea kovasti helpottava tuote.

20160219_160144~2.jpg

Lihat takakontissa ajelin sit salille ja treenasin olkapäät ja rinnan. Paljon oli taas tekemistä ja perille meni treeni. Treenikaveri kommentoi vierestä mun valikoidessa rintaan painoja, et liian pienet otin kuulemma. Kehoitti ottamaan aina astetta järeämmän kuin minkä oli aikonut. Muuten hyvä neuvo, mut ei suoraan kyllä toimi tämän viikon sarjapituuksilla. Kerroin sille mitä kaikkea yhden liikkeen neljässä sarjassa pitää tehdä ja hää oli hyvin paljon ymmärtäväisempi siinä kohtaa, kun kuuli esim. viimeisen sarjan sisältävän 30 toistoa.. Mut muutoin normaaliin treeniin kyllä ehdottoman hyvä neuvo! Sitä niin helposti aliarvioi jaksamistaan ja kehitys junnaa paikallaan, jos itseään ei säännöllisesti siedätä epämukavuusalueella.

Kaupan kautta kotia ajeltua kello oli taas jo aika paljon. Purin kamat kotia tultua ja rupes huvittamaan nää kaikki sheikkerit, joita repusta ja treenikassista löysin. :)

20160218_191310~2.jpg

Näistä yks on ateria kakkosen proteiinijuomaa ja pähkinöitä varten, yks latausjuomalle, yks treenin aikana hörpittävälle juomalle ja yks vielä palautusjuomalle. Kainaloon mahtui vielä nippa nappa ateria kolmosen eväsrasia. On siinä mömmökippoa joka lähtöön emännällä!

Heh, eilen oli "hauska" kun äiti illalla laittoi viestiä ja kertoi, et sillä oli kuulemma hernekeitto palanu pohjaan sinä aikana, kun olin sille päivällä soittanu. Huh! Ollaanhan me molemmat kovia puhumaan, mutta että siinä määrin, et ruokakin palaa kattilaan.. Olivat yrittäneet kaikilla mahdollisilla kikoilla saada kattilaa puhtaaks, vaan tuloksetta. Juho kuulemma oli menossa hallille just sitä räjäyttämään puhtaaks. Kaikkea sitä! Juoruileminen on vaarallista. ;)

Mutta sellaista eloa täällä. Töissä oli tänään kohtalaisen seesteinen päivä, kun käytiin katsomassa vanhojen tanssejakin. Ihan tuli nostalginen olo! Omista tansseista on ties kuinka kauan aikaa. Ja silti tuntuu, et juurihan se oli. Pitääpäs kaivaa tähän loppuun vielä vanhojen aikojen kunniaksi muutama kuva niiltä ajoilta. Niiden myötä oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua! :)

Ps. Lupasin liikoja. Jostakin syystä en löytänykään vanhojen tansseista kaipaamiani otoksia. Missähän mahtavat olla. :O Nooo, aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Bonuksena lennokasta menoa rippileiriltä melkein 11 vuotta takaperin. :D

IMG_3130.jpg