Jaiks! Kohta mennään! :) Viikonloppu karkas ohi hirmuista kyytiä. Perjantaina tosiaan junailin itseni Tampereelle. Teemu tuli hakemaan mua juna-asemalta ja siitä suoraan mentiin juhlistaan Tiinan kolmekymppisiä. Tiina oli kokannu kaikenlaista vegeä naposteltavaa pöytään. Maistelin vähän hummusta, mustapaputahnaa, guacamolea ja raakakakkua. Paljoo ei tarvinnu syödä, kun maha jo ilmoitti, et napostelukiintiö oli täynnä. Aika äkkiä sitä kroppa tottuu askeettisempaan meininkiin. Rupateltiin Tiinalla parisen tuntia ja ajeltiin siitä vielä suoraan Teemun salikaverin Jernan luokse puimaan tulevaa valmennusta ja jauhamaan kaikkea maan ja taivaan väliltä lopuksi iltaa. Viikon rasitukset alko kuitenkin luppasemaan silmää jo ennen puolta yötä ja katsottiin parhaaksi hävitä kotio uinumaan, koska seuraavana aamuna sais kuitenkin nousta jo kahdeksan pintaan.

Lauantai kuluikin sit siellä koulutuksessa. Hirmu hyvä päivä oli, eikä ainakaan vähiten runsaiden syöminkien ansiosta. :D Ohjelmassa lukenut "pikkusuolainen" kun tarkoittikin Scandicin aamupalapöytää ja lounas koostui punaviinissä haudutetusta karitsasta ja paahdetusta siiasta. :P Noms! Iltapäivällä onnistuin jollakin ilveellä ahtamaan napaani vielä kahvit munkilla ja Runebergin tortulla. Ei varmaan tarvii korostaa, et suolitukoksen syntyvaara oli jo tässä vaiheessa päivän istumisen ja ahtamisen jälkeen ilmeinen..

20160206_092108.jpg

Ja eikä siinä tietenkään vielä kaikki. Teemu tuli hakeen mut koulutuksesta neljän jälkeen ja ajeltiin suoraan prismaan tekeen sille ens viikon ruokaostokset. Viimeisenä ehtoollisherkkuna mukaan tarttui laskiaispullat ja Runebergin tortut.. :D

IMG-20160206-WA0003~2.jpg

Rich Piana ja pulla. :D

Illasta tuhottiin vielä kavereilta joululahjaks saatu Thai&Laos lahjakortti Tampereen thaikkuraflassa ja vyöryttiin tyytyväisinä kavereiden kautta kotia.

Tänään aloitettiin aamu sit mittailemalla ja valokuvailemalla. Voin kertoa, että oli harvinaisen epämiellyttävä olo poseerata, kun jokainen solu tuntui oikein tihkuvan rasvaa, suolaa, sokeria ja lisäaineita. :-/ Mitat ja tilannekuva lisättiin Fitfarmin omille sivuille, josta edistymistä on sit helppo seurata, kun tilannetta myöhemmin sinne päivittää.

160207_161531_COLLAGE-1~2.jpg

Vaaka näytti aamulla 71.4, mutta virallisen aloituspainon otan vasta huomenna aamusella ensimmäisenä virallisena valmennuspäivänä. Ylläolevaa kollaasia katsoessa ei oo vaikea asettaa tavoitteita valmennuksen seuraaville kymmenelle viikolle. Rasvaa pitää saada palamaan ja paljon. Senttejä sais kadota varsinkin vyötäröltä ja kehon hyllymisvaaraa ois superia pystyä pienentämään ennen kesän minisortsiaikaa. Vaaka ei oo mulle enää pitkään aikaan ollut mikään paras kehittymisen seurannan väline. Toki nyt dieetillä ois hienoa saada lukemaa hilattua alaspäin, mutta eniten painoarvoa pistän kuitenkin sentteihin ja toivottavasti tiivistyvään olemukseen. Valmennuksen ohjeita aion noudattaa pilkulleen ja kaiken teen parhaan kykyni ja osaamiseni mukaan. Ei tarvitse sitten huhtikuun puolivälin jälkeen ainakaan sillä päätään vaivata, että olisinko jotakin pystynyt tekemään vieläkin paremmin. Nyt laitetaan kroppa likoon ja katsotaan, mihin tästä tytöstä oikein on! :)

Treenikassi, mömmöt ja huomiset eväät on nyt pakattu ja valmiina huomista varten. Nyt iltapalaa ja sitten koisaamaan. Kohta mennääääääääään! ;)