Huhheijjaa! Kylläpä tietää arkeen palanneensa! Tää viikko tulee kyllä ottamaan turhat luulot pois tästä tytöstä. Heti eilen aloitin pitkällä päivällä jäämällä töiden jälkeen ammattilittoni hallituksen kokoukseen ja ajelemalla sieltä kotio vasta rahtusen ennen kuutta illalla. Eipä siinä illalle ihmeitä tarvinnu keksiä, kun söi, eväät tälle päivälle laitteli, salikamat pakkasi ja tulevan viikon treeniohjelman treenikalenteriin merkkasi. Illalla ei paljoo unta tarvinnu houkutella.

Tänään sit kello soi aamusella klo. 6:00. Puin päälle, puristin sitruunan glutamiiniveteen ja hörppäsin sen, vetäisin luurit korville ja läksin taaplaamaan. Oli himpun liukasta käpöstellä, kun keli oli just nollassa. Käytin aamulenkillä tänä aamuna ekaa kertaa Sports Tracker-nimistä treenisovellusta. Oon aiemminkin seurannu sillä mm. kesän rullaluistelulenkkejä, mut nyt ohjelma on ollu pitkän aikaa unohduksissa. Se on kuitenkin kätsy tapa seurata kuljettua matkaa ja nopeutta. Ilmaisversio on vähän maksullista softaa riisutumpi ominaisuuksiltaan, mut riittää mun käyttöön vallan hyvin. Aamulenkin datoina Trackeri ilmoitti matkaksi 4,3km ja keskinopeudeksi noin 6km/h. Eli ihan sellaista kohtalaisen reipasta vauhtia jaksoin ylläpitää, vaikka puolen tunnin jälkeen alkoikin jo jalka painaa ja maha kurnia ja ajatukset karkailla aamupuuroon. :)

20160308_063548~2.jpg

Ai kauhee, kun mun naamataulu näyttää kutistuneelta tuossa kuvassa! Kovasti ryppyjäkin silmien alla tällä tytöllä. Oijoi! Toivottavasti dieetti toimii muuallakin kehossa kuin vain naamassa. :D Tällä viikolla on nimittäin luvassa aika kovaa menoa. Ruokamäärät on kahta aikaisempaa viikkoa pienemmät ja treenissä on työn alla tosi raskaat sarjat. Treenit ei onnekseen kestä kovin pitkään, mutta niissä ois saatava kropasta kovasti tehoja irti. Huhhei! Saas nähdä, miten tämän tytön oikein käy.

Töissä oli tänään onneks kohtalaisen seesteinen päivä. Työkaverini Teppo oli kauniina eleenä ja perinteisenä tekonaan tuonut työpaikkamme kahvihuoneeseen naistenpäivän ruusut. Se oli kiva asia se. :)

20160308_093132~2.jpg

Tämä viikko on menny kivasti silleen, et molempina päivinä oon oppinu itselle ihan uuden taidon. Eilisen saldona oli ajovalon vaihtaminen autooni työkaverin opastamana ja tänä päivänä mein oppilas opetti mut matikan tunnin jälkeen taittelemaan pikkuruisen paperilaatikon. Vasemmanpuoleinen on tehty eka tarkan valvovan silmän alla ja oikeanpuoleinen on sit mun oma itsevarma sähellys. :D Eihän se menny heti lonkalta, mut jonkinlainen lopputulos tuli kuitenkin. Tätä menoa kun jatkasin koko viikon, niin sunnuntaihin mennessä oisin jo aika monta uutta taitoa osaava. :)

20160308_133812~2.jpg

Tänään työpäivä päättyi tiimipalaveriin, jonka aikana mutustin mukaan töihin ottamani ateria kolmosen. Se koostui askeettisesti kuutioidusta tomaatista ja paistetusta jauhelihasta ja valkuaisesta. Pieni ruoka ja kohtalaisen iso nälkä ei olleet mikään paras mahdollinen yhdistelmä, mut minkäs teet. Ja pääasia on se, et maistui kuitenkin hyvältä.

20160308_144327~2.jpg

Tiimistä päästyi sheikkasin itselleni latarin, jonka join ajomatkan aikana salille. Viikon ekana treeninä vuorossa oli selkä ja vatsat. Selkätreeni piti sisällään vain neljä liikettä ja yhden setin vatsoja päälle. Tällä viikolla treenit koostuu siis vain kahdesta sarjasta, joista toinen on suora raskas sarja ja toinen pitää sisällään rest-pausea ja kaksi pudotusta. Eli kovaa ja raskaasti mennään. Mulla oli tänään kaikesta odotuksesta huolimatta jotenkin nuivea treeni. Olin ihan innoissani, et pääsen käyttämään viime viikolla Fitnesstukusta tulleita Versa Gripsejä, mut en ollu niidenkään kanssa oikein sinut. Mietin jo tilaushetkellä, et olisinko ottanut astetta pienemmät fit-versiot vai ne perinteiset ja päädyin perinteisiin. Jotenkin niiden kanssa oli ihme kikkailua ja säätöä. En ihan onnistunu vakuuttamaan itseäni, et ne perinteiset ois mulle parhaat. Kokeilin toissaviikon treenissä Jernan pienempiä ja näppärämpiä fit-versioita ja tykkäsin niistä kovasti. Mun pieneen käteen ne vois ehkä istua paremmin. Mut en heitä vielä kirvestä kaivoon ja laita versoja myyntiin, vaan annan niille toisenkin mahdollisuuden. Josko vaikka hyvinkin pääsisin juttuun niiden kanssa. :)

Treeni meni perille ihan ok, mut en kyllä saanu likikään kaikkia tehoja itsestäni irti. Noh, eihän se aina voi supertreeni ollakaan. Mulla on takana nyt niin paljon onnistuneita treenejä, et kokonaisuus ei onneks kauheesti heilahda yhdestä vähän nuhaisemmasta treenistä. Huomenna parempi meno sit koipien kohdalla.

Salitreeni oli tosiaan lyhyt ja ytimekäs. Tunnissa taputeltu. Olin kotona kuuden maissa ja kokkailin siinä ruoaksi viime viikolta jäänyttä bataattia paistettuna pannulla, kukka- ja parsakaalia ja vanhaa tuttua jauheliha-valkuaismössöä. En malttanu paistaa bataatteja tarpeeks kauan ja ne jäi sit puolikoviksi ja melko mauttomiksi. Ruokahalukin loisti jotenkin poissaolollaan. Lopputuloksena ateriasta oli aika huono olo ja aivan järkyttävä turvotus! Olin hyvän aikaa kuin rantapallo. Oisin hyvin voinu ottaa itsestäni mahakuvan ja laittaa sen Teemulle ja väittää vahingon tapahtuneen. xD Se ei tosin ehkä ois uskonu mua, kun toissapäivänä olin vielä kohtalaisen kaponen ja mahaton. :D Ruoan perästä räjäytin keittiön tiskivuoren ja nyt pitäis lähteä tekeen huomisia eväitä ja punnitseen salimömmöjä. Huh! Eipä tässä paljoa ekstra-aikaa iltaan jää, kun on mentävä ajoissa nukkumaan ja herättävä huomenna taas lenkkeileen aamusta. Ei se auta, mentävä on taas siis! :)