Nyt oon iloinen. :) Kello on vasta puol kaks ja oon jo kotona. Tää jos mikä on harvinaista herkkua. Ynnäilin aamupäivällä ylityötuntejani ja niitähän oli erinäisten tuurausten ja palaverien takia päässy kertymään jo yli seitsemän tuntia. Ja nyt tarjoutui kuin tilauksesta sopiva paikka ottaa saldosta pari tuntia pois. Superia!

Tää lepoviikko on todella tehny terää. Olo on ollu hyvä ja kroppa tuntuu mukavan palautuneelta. Jännä fiilis, kun mitään paikkaa ei kolota. :D Keskiviikkona kävin iltasella pitkästä aikaa kuntonyrkkeilemässä, koska tälle viikolle se oli mahdollista mahduttaa ohjelmaan. Tykkään siitä kovasti, mutta se on pakko ollu jättää nyt valmennuksen ajaksi pois, koska salit ja aamulenkit vie sen verran paljon aikaa. Eikä valmennuksen takia mitään ekstraa kannatakaan pitää mukana roikkumassa. Tälle viikolle on kuulunut liikkumisrintamalla siis vain aamulenkkejä ja keskiviikkoillan mäiskintä. Mikäpä aamulenkkejä onkaan ollut tallatessa, kun kelit on olleet kertakaikkisen mahtavat!

20160316_062458~2.jpg

Auringonnousu on ajoittunut just passelisti mun aamulenkkien aikaan. Oon lähteny liikkeelle yleensä vartin yli kuusi ja kotiutunut seitsemän pintaan takaisin. Keskiviikkoaamuna varsinkin oli aivan mahtava aamurusko!

20160316_062934~2.jpg

Oon myös huomannu sellaisen hassun asian, et minä entisenä aamutorkkuna oon alkanu heräämään omia aikojani ennen kellon soittoa! Hulluinta oli just keskiviikkoaamuna, kun havahduin hereille ja kurkkasin kelloa, niin se oli vasta 05:45 ja mulla oli ihan virkeä olo. :) Toki osansa on silläkin, et oon priorisoinut hyvää unta entistäkin enempi nyt valmennuksen ajan. Uni on ollu mulle aina tosi tärkeää palautumisen ja jaksamisen kannalta ja sen merkitys on valmennuksen aikana entisestään korostunut. Pyrin pistämään luurin parkkiin arkisin viimeistään kymmeneltä ja alkamaan unille ihan viimeistään puoli yksitoista. Toisinaan rahtusen aikaisemminkin. MInkäänlaisia unensaantiongelmia ei oo esiintynyt, mutta poikkeuksellisen paljon pahoja unia oon viime öinä nähny. :-/ Onhan niitä aikaisemminkin ollut, mutta nyt jotenkin taas erityisen paljon. Yleensä ne on mulla liittyneet johonkin stressaavaan elämäntilanteeseen, mut ei nyt pitäis olla mitään sellaistakaan ilmassa, joten mistä lie tulevat.

Eilen olin kulkaas pitkästä aikaa aktiivinen ja tein kovasti kotihommia. :) Välttelen yleensä siivoamista viimeiseen saakka ja eipä tehnyt tämäkään kerta poikkeusta asiassa. Vasta villakoirien hyökkiessä sängyn alta ja sohvan takaa saatan saada aikaiseksi tehdä asialle jotakin. Oon kyllä kova raivaamaan ja tykkään pitää tavarat järjestyksessä, mut se perussiivous on niiiiin tylsää puuhaa. Ihanaahan se on sitten, kun valmista tulee ja koti tuoksuu pitkästä aikaa puhtaalle, mut jotenkin jännästi se aina venyy ja venyy. Ja mä kun oon sellainen mölli, etten omista imuria, niin siivoaminen on senkin takia aika kämäistä puuhaa.. Eilisen heilumisen jälkeen syntynyt massiivinen pölypallo tosin kyllä kertoo, et siivoaminen tuli ihan tarpeeseen.. :D

20160317_160653~2.jpg

Nyt oli ihana tulla töistä kotia, kun kämpässä tuoksui puhdas pyykki ja lattiat loisti roskattomina. :) Tässähän sitä nyt voi tosiaan hyvällä omalla tunnolla istua napottaa blogiin tajunnanvirtaansa suoltamassa, kun ei tarvii tuntea huonoa omaatuntoa tekemättömistä hommista. :) Töissäkin oli tänään lyhyt ja ihan kiva päivä. Sain tänään hoidettua yhden jo pitkään mieltä painaneen asian pois päiväjärjestyksestä ja sekin selkiytti mieltä kovasti. Ekaa kertaa tälle viikolle kerkisin myös ihan istua ja nautiskella ateria kakkosen pähkinöistä ja prodejuomasta, kun ei tarvinnu hätäkiireessä vessareissulla välipalaansa kiskoa. :D

20160318_111110~2.jpg

Kävin muuten aamupäivällä hakemassa yläkoulun puolelta mein oppilaan yhteiskuntaopin kokeen, eikä se ope paljoo valehdellut kun sanoi, et se on sit kohtalaisen haastava koe. Silmäilin sen läpi maanantaita silmälläpitäen ja ihan vähän järkytyin. Omista yh-tunneista kun on vierähtänyt jo tovi, eikä globalisaatiota tai korkoasioita tule ihan jokapäisäisessä elämässä pohdittua. Kyllä nykypäivän koulunkäynnin ohjaajat saa olla moniosaajia, jos meinaa pystyä olemaan tällaisenkin kokeen tekemisessä tukena ja apuna! Voi olla osaamisestaan ihan iloinen.

20160318_093725~2.jpg

Mutta tätä mietitään seuraavan kerran tosiaan vasta maanantaina. :) Viikonloppu kuluu toivon mukaan tavallista rennoimmissa merkeissä. Teemu ajelee vuorostaan Jyväskylään viikonlopun viettoon. Tänään meinattiin käydä metsästämässä sille uikkareita ja kaupassa pitää käydä muutenkin. Huomenna sillä on sit joululahjaksi saamansa hieronta-aika ja illalla mennään molemmat Jyrmyn saunailtaan. Tiedossa löylyttelyä ja sosialisoitumista pitkästä aikaa. Se on kiva asia se. :) Sunnuntaina meinattiin sit käydä aamupäivällä uimassa viikon neljäs ja viimeinen aerobinen ja iltapäivällä vuorossa on sit se paljon ajatuksia herättänyt cheatmeal, eli saadaan syödä vapaavalintainen ateria. Ollaan ajateltu käydä ehkä intialaisessa syömässä ja mä meinasin ottaa jälkkäriksi sit sitä mämmiä ja Teemulla menee varmaan rakastamaansa popkornia vielä määrittelemätön määrä. Ähky ja turvotushan siitä seuraa, mut onpahan ainakin hiilaria sit paljon varastossa ens viikkoa silmälläpitäen. Meno jatkuu lepoviikon jälkeen heti tositoimilla. Salilla treenataan viis kertaa ja aamulenkkejä tehdään taas se neljä. Ruokavaliosta vähennettiin hiilarit lepopäiviltä kokonaan pois, joten nälkää saattaa olla luvassa. Mut homma etenee. Lihakset on ainakin luovuttaneet nesteitä tän viikon aikana ja kroppa on tyhjentynyt, koska vaaka näytti tänä aamuna 67,7kg. Eli melkein kilo on hävinny maanantaista. :O Tämä tulee varmasti korjaantumaan viimeistään sunnuntain tankkauksen ansiosta ja ens viikon treenien myötä. Mut mielenkiintoista on seurata kropan muutoksia näin levonkin aikana. Oppii koko ajan enempi itsestään ja kroppansa toiminnasta. :)

Mut nyt tää tyttö pistää lainaan saamansa leffan koneeseen ja ottaa rennosti siihen saakka, kun Teemu tulee. Tää mulle vartavasten suositeltu leffa kun ei taaskaan Päkämäiseen tapaan ole mikään hyvänmielen leffa, niin taidan ennemmin katsoa sen ylhäisessä yksinäisyydessäni, niin ei tarvii Teemun kärsiä. ;)

20160318_132320~2.jpg

Näillä mennään ja otetaan ilo irti viikonlopusta! Rentoa ja aurinkoista viikonloppua siis! :)