Tättärää! Kymmenen viikkoa tuli uurastettua ja Bull's All Out tuli virallisesti päätökseensä kaksi päivää sitten sunnuntaina. Pakko heti kärkeen todeta, että aika meni aivan järjettömän nopeaa! Alussa kymmenen viikon setti tuntui aikana pitkältä ja mieleen hiipi ajoittainen epäilyksen häivä, että missäköhän kohtaa homma alkaa maistua puulta ja että milloin tekee ekan kerran mieli heittää hanskat tiskiin. Mut niin vaan tuli koko setti vedettyä kunnialla läpi ja nyt voi hyvillä mielin vähän fiilistellä mennyttä ja todeta, että kaikki tuli tehtyä ohjeiden mukaan ja silti pysyttyä järjissään. Ainakin noin suurinpiirtein. ;) Vaan tämän menneen kymmenen viikon aikana muutoksia on tapahtunut niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella. Kroppa on ottanu treeniä hyvin vastaan ja dieetti on karistanu kiloja ja senttejä mukavasti. Myös pään sisällä on tapahtunut kehitystä. Tietoisuus omasta kropasta, sen toiminnasta ja muokkaamisesta on lisääntyny paljon. Oon aikaisempaa paljon viisaampi siinä, mitä teen, miksi teen ja ennen kaikkea miten teen asioita, että mahdollistan kehityksen ohjautuvan haluamaani suuntaan. Valmennus tarjosi vastinetta jokaiselle eurolle ja oli vaivan arvoinen myös niinäkin vaikeina hetkinä.

Mutta pehmoiset puheet sikseen ja nyt niitä lupaamiani tuloksia pöytään. :D

160417_115943_COLLAGE-1.jpg

Eli lähdetääs edestä liikkeelle. Vasemmalla siis hirmuisen tyytyväisellä ilmeellä varustettu lähtötilanteeni ja oikealla tilanne valmennuksen viimeisenä päivänä sunnuntaina. Omaan silmään suurin muutos on tapahtunut pahimmalla ongelma-alueellani, eli keskivartalossa. Siitä on sulanut rasvaa ja se on muotoutunut mukavasti. Senttejä on kadonnut vyötäröltä 6 ja rinnan ympäriltä 7. Eli ainakin rinnat on kutistuneet, jos ei muuta. :D Mahan rasva tuntuu istuvan kaikista tiukimmassa ja sen poistyöstämistä on tarkoitus jatkaa nyt tässä jatkossakin.

160417_120627_COLLAGE-1.jpg

Sivulta tilannetta tarkastellessa kokonaisvaltaista kutistumista huomaa vähän kauttaaltaan. Vyötärö on siloittunut ja kuroutunut jo hiukan kapeammaksi. Käsivarsissa ja hartioissa ei muutosta kamalasti huomaa. Mulla kun ei niiden kohdalla lähtötilannekaan ollut mikään kovin rasvainen. Ja lihasta kun on turha haaveilla dieetillä rakentavansa.

160417_154540_COLLAGE-1.jpg

Takaa sama siloittumisilmiö on myös nähtävissä. Mulla ois ollu myös mahdollisuus esitellä näkyvämpiäkin tuloksia, mutta en ilennyt laittaa kuvaa paljaista persposkistani tänne. :'D Johan siinä olisi verkkokalvot palaneet. Mutta voin kertoa, että takapuoli on tässä rytistyksessä kokenut melkoisen muutoksen. Se kun on ilahduttavasti terhakoitunut ja iho ei oo enää yhtään niin muhkurainen kuin aloittaessani dieetin. Ei oo menny siis alakroppapainotteinen treenijako hukkaan. :)

20160417_122330~2~2.jpg

Painoa dieetin aikana lähti kokonaisuudessaan 5,3 kiloa. Lähtöpainoni oli tasan 71 ja sunnuntaina vaakan lukemat pysähtyivät 65,7 kiloon. Pituutta minulla on rapiat 168 senttiä. Senttejä dieetti kadotti ympäri kehoa 17, mihin olen hyvin tyytyväinen. :) Eli kokonaisuudessaan voin sanoa dieetin olleen minulle hyvä ja oikein toimiva. Puolen kilon painonpudotus viikossa on ihan mainio tulos minulle, jolla ei kuitenkaan ollut merkittävää ylipainoa projektiin lähtiessänikään.

Mutta tällä viikolla siis vietän ansaittua lepoviikkoa. Samalla tämä on myös Controllingin ensimmäinen viikko. Controlling kestää 20 viikkoa ja päättyy syyskuussa alkavaan All Out 3-valmennukseen. Elämää oli tarkoitus jatkaa nyt niin, että kesään saakka karistellaan loppuja rasvoja dieetillä ja kesällä siirrytään re-dietin kautta buildille kasvattamaan lihasta. Tai ainakin yrittämään sitä kovasti. :)

Ja koska tällä viikolla iltoihin jää töiden jälkeen totuttua vähän enemmän vapaata aikaa, päätin eilen joutessani (ja tiskaamista paetessani..) laskeskella vähän menneen All Outin turhia (mutta sitäkin mielenkiintoisempia! :D) speksejä. Eli olokeepa hyvät:

 

Bull's All Out 2 numeroina:

 

Treeni:

  • Valmennuksen kesto: 70 vrk.
  • Salitreenejä: 44
  • Aerobisia: 39
  • Joista perseeni olen raahannut liikkumaan aamuisin: 37
  • Kokonaan liikunnasta vapaita päiviä: 17

Ravinto:

  • Lihaa/kalaa: 14kg
  • Kasviksia: 29,6kg
  • Heraproteiinia (ns. ruokaproteiini, ei palkkari): 2,45kg
  • Rahkaa: 23,75kg
  • Raejuustoa: 12,12kg

 

Turha varmaan sanoa, et meinas itseäkin alkaa naurattaa, kun näitä lukemia ynnäilin. Luvut on siis noin arvioita. Ei nyt ihan sadan gramman tarkkuudelle pystyny enää tässä kohtaa laskemaan. :D Mut ihan hurjaa silti! Ei voi käsittää, miten valtavan iso sammio melkein 25 kiloa maitorahkaa on, jos sen yhteen kasaan nyt latois! xD Noista muista ruoka-aineista puhumattakaan! Pastaa, perunaa ja kaurapuuroa en enää jaksanu laskea, kun niiden määrä vaihteli niin paljon viikottain treenistä ja kyseessäolevasta viikosta riippuen. Mut joo, Ä-L-Y-T-Ö-N-T-Ä. Kyllä sitä saa syödä määrällisesti kohtalaisen paljon dieetilläkin, kun syö fiksuja ja tarkoituksenmukaisia ruoka-aineita.

Mut se valmennuksen äimistelystä. Tältä erää. ;)

Viikonloppua vietettiin tosiaan Helsingin maisemissa. Ajeltiin perjantaina töistä päästyä Annin kanssa Tampereen kautta Helsinkiin Kirstin luo. Tampereelta kyytiin poimittiin Teemu ja Jerna ja matka jatkui. Lauantaina suunnattiin heti aamusta Kulttuuritalolle, jossa oli Fitness Classic-niminen tapahtuma. Eli pienimuotoiset fitnessmessut ja kaksipäiväiset fitnesskilpailut. Myö oltiin paikalla vain lauantaina, kun silloin oli meitä eniten kiinnostavia sarjoja. Päivän aloitti heti miesten classic bodybuilding, joka sai sukat jalassa pyörimään yhdellä jos toisellakin. <3

20160416_100918_HDR.jpg

20160416_103022_HDR~2.jpg

Huisiahan sitä oli katsella niin lihaksikkaita ja kisakireitä kroppia. :) Pällisteltiin sarjoja aamupäivä ja iltapäivällä käytiin hakemassa lähialepasta vähän evästä, jota pupellettiin sit tuulisella lähipuiston kalliolla.

20160416_143141~2.jpg

Iltapäivällä katsottiin vielä naisten body fitneksen kisat ja metsästettiin valmennuksen oppi-isä, eli itse Jari Bull Mentula yhteiskuvaan. :) Bull oli hyvällä tuulella ja saatiin kiittää sitä mainiosta valmennuksesta. Tai Teemuhan se hoiti puhepuolen mun jumiutuessa taka-alalle. :D

IMG-20160416-WA0003.jpg

Mut hyvä messupäivä oli kaikkineen. Ajeltiin Helsingistä sunnuntaina poikkeen ja nyt nää kaks päivää on kuluneet sit ihan arkisesti töissä ja vapaa-ajasta nauttiessa. :) Tähän viikkoon ei siis salitreeniä kuulu, vain neljä aamulenkkiä. Niistä yhden kävin tänä aamuna vesijuoksemassa ja söin nopsaan sieltä päästyä aamupalarahkani autossa parkkipaikalla ennen töihin suuntaamista. Tai osin kerkisin syödä ja loppu oli pakko vetää liikennevaloissa, kun tuli taas (yllättäen) kiire töihin..

20160419_080519~2.jpg

Tällä viikolla ruokavalioon kuuluu tavallisuudesta poiketen lohi ja viikonlopulle on ohjelmassa jälleen yks cheat meal, jolla saa siis syödä vapaasti mitä haluaa. Mä oon lohta lappanu lautaselleni nyt sitten ihan urakalla, kun se sen verran herkkua on ja sitä kun seuraavan kerran saa varmaan vasta joskus ties milloin. Aterian hiilarit oon napannu riisikakuista, kun oon keksiny ne maustaa aromisuolalla ja pippurilla. Jams! Ne on silleen tosi hyviä ja niitä saa syödä ihan hyvän määrän, kun ne on niin kevyitä. Muutoin hiilaria on niin naurettavan vähän, et siitä tulis vain paha mieli.

20160418_181903~2.jpg

Mut tällainen vire elossa minulla täällä nyt. :) Huomenna iltasella suuntaan ripsihuoltoon ja perjantaina meen Penalle hierotuttaan kropan auki ja arvioituttamaan valmennuksen aikana saatua kehitystä. Meillä oli suunnitelmissa lähteä nyt viikonloppuna Teemun kanssa erästelemään, mut ei kyllä kauheesti nappaa, jos tulee ennusteiden mukaan räntää sunnuntaina.. :-/ Taitaa pitää vaihtaa nuotiomakkaraksi suunniteltu cheat meal johonkin sisätila-appeeseen ja vaikka rentoon leffailuun. :) Sepä ei oiskaan yhtään pöllömpi idis näiden hulinaviikkojen ja -viikonloppujen jälkeen.

Mut näihin kuviin ja tunnelmiin ja palataan taas! :)