Näin se aika kuulkaas menee! Bull's All Out-valmennus on edennyt viikolle 10/10. Silloin helmikuun alussa tuntui sille, että kaksi ja puoli kuukautta on jossakin kaukana tulossa, mutta niin vaan äkkiä ne on viikot hujahtaneet toinen toisensa perään. :) Huomenna ois vuorossa viimeisen viikon viides ja viimeinen salitreeni ja sittenhän se homma ois siltä osin paketissa. Jotenkin kauheen epätodellinen fiilis tästä kaikesta. Perjantaina kaivelin kaiken tämän kunniaksi kaapista joskus pieneksi jääneen paitani ja senhän ilkesi laittaa päälle töihin. :)

20160408_072835~2.jpg

Sain töihin tultua heti aamusta työkaverilta mieluisan yllätyksen, jota en voi tosin vielä harmi kyllä käyttää..

20160408_093116~2.jpg

Nimittäin lahjakortin yhteen Jyväskylän parhaista pitserioista! Oon muutamaan otteeseen kyysänny Peteä töihin ja töistä kotia, kun se asuu aika liki mun työmatkaa. Tästä kiitoksena hää sit muisti minnuu lahjakortilla. Olipa kertakaikkisen kiva ylläri! Tää menee käyttöön viimeistään alkukesästä, kun ruokavalio löysenee sopivasti. Tossa ei onneks näkyny olevan voimassaoloaikaa, joten eipä hätiä sen suhteen. :)

Sepä tais olla joku päivä viime viikolla, kun edellisen kerran tänne päivittelin kuulumisiani. Viikonlopusta täytyy kertoa sen verran, että menoa ja meininkiä oli kyllä taas tyypilliseen tapaan. :D Teemu tuli perjantaina alkuillasta tänne ja ystäväni Kirsti haettiin juna-asemalta viikonloppuvierailulle reilun tunnin päästä siitä. Olin töistä päästyä kerinny käymään kaupassa ja siivoamaan paniikissa sen verran, että kehtasi viikonloppuvieraat ottaa vastaan. ;) Meillä oli illalle suunnitelmissa mennä Jyrmy-yhdistyksen keikkailtaan Katseeseen. Napattiin reissulle vielä ystävä Anni mukaan ja suunnattiin keskustan sykkeeseen. Katseessa konsertoi illalla Forever One-niminen bändi, joka soittaa Sentencedin covereita. Ja hyvin soittaakin! Myytiin tupa melkein täyteen ja tunnelma keikalla oli kyllä ihan hirmu hyvä! Bändiltä tuli kiitoksia ja yleisökin näytti viihtyvän. Se on hyvä, kun vaivaa tapahtuman eteen nähdään kuitenkin aika lailla paljon kaikkineen.

20160408_230046~2.jpg

Lähdettiin keikalta aika nopeasti bändin lopetettua kotio. Kaikki tuntui olevan sen verran väsyneitä, et katsottiin parhaaksi mennä kiskomaan unta palloon ja keräämään voimia tuleviin koitoksiin.

Lauantaina herättiin luksusmaisesti vasta klo. 11:00. Tulipahan hyvin pitkät unet nukuttua. Teemulla oli hieronta-aika Penalle ja me suunnattiin Kirstin kanssa salille siksi aikaa. Mä tein rintaa ja ojentajia ja viimeistelin treenini juoksumatolla aerobisen intervallina pinkomalla. Huh! Siitä pikana kotia ja ruokaa vääntämään. Lauantai-illalle ei oltu ennakkoon suunniteltu mitään kiveen hakattua, joten päätettiin illalla saunottuamme, et mennään Lutakkoon katsomaan Viikatetta, kun kaikki kolme siitä bändistä aika lailla pidetään. Ja hyvähän se jälleen kerran oli, vaikka uuden levyn biisit onkin jääneet harmittavan vähälle kuuntelulle.

20160409_222956_HDR~2.jpg

Viikonloppu oli siis vaihteen vuoksi aika keikkapitoinen. :) Kiva! Sunnuntaina aamusella herättyä oli mulla mittailu- ja punnituspäivä ennen viimeistä viikkoa. Lukemat oli nakuttaneet jälleen ihan kivasti miinusta edellisestä mittauksesta.

20160412_133110~2.jpg

Senttejä on lähtenyt tasaisesti ympäri kroppaa ja painokin otti taas nytkähdyksen alaspäin. Nyt tuntuu kroppa vastaavan taas ihan hyvin dieettiin. Nälkä on aika lailla hävinnyt kokonaan ja vatsakin toimii hetken tauon jälkeen hyvin. Kauhian motivoiva tilanne nyt tämä. :)

Sunnuntaina kelkoin Kirstin takas asemalle iltapäivällä ja me aloitettiin Teemun kanssa viikon 10 treenit poikkeuksellisesti siis jo vanhan viikon puolella. Mä en ois muuten saanu tähän viikkooni mahtumaan viittä salikertaa, joten tää oli sen suhteen ainoa mahku. Ja voin muuten kertoa, et viimeisen viikon treenit on aika tappoa! Jokaista liikettä tehdään vain kaksi sarjaa, mutta ne pitää sisällään kaksi pudotusta, kolme minimaalista rest-pausea ja yhteensä kuusi työvaihetta kaikki failureen vietyinä.. :O Kroppa alkaa olla jo aika sippi, eikä tunnu kerkiävän palautua edellisestäkään treenistä, kun jo täytyy lähteä painamaan seuraavaa. Onneks ens viikko on kevennetty viikko, että saa sekä keho että mieli hetken huilia.

Maanantai alkoi sit puolen kuuden aikaan herätyksellä ja Teemun saattelemisella autolleen. Mä jatkoin siitä sit aamulenkille, kun mitäpäs mä oisin muutakaan siihen aikaan aamusta.. Vaan keli oli komia!

20160411_063500~2.jpg

20160411_063505~2.jpg

Vähän oli ehkä aamulenkkeilijä väsynyt liian lyhyistä yöunista ja viikonlopun riekkumisista. :D

20160412_062809~2.jpg

Tää kuluva viikko on pitäny muutoinkin aikatauluttaa aika tarkkaan, et on kerinny kaiken tarvittavan tekemään. Tiistai-iltana oli jyrmyn kevätkokous ja liikuntakertoina viikolle on pitäny saada mahtumaan neljä salia ja viisi aamulenkkiä ennen viikonloppua. Perjantaina lähdetään nimittäin töistä suoraan ajelemaan Annin kanssa Tampereen kautta Helsinkiin. Otetaan mansesta Teemu ja Jerna kyytiin ja ajellaan Kirstin luokse. Tai no porukka hajaantuu vähän eteläiseen suomeen päästyä, mut yhdessä mennään kuitenkin. Viikonloppuna on nimittäin vihdoin ja viimein ne kultsan kisat (Fitness Classic-kisat), joita ollaan menossa katsomaan lauantaina. Mun viikko muodostuu siis niin, et salit on ma, ti, ke ja to ja aamulenkit (yllättävästi! Not!) ma, ti, ke, to ja pe. Tänä aamuna tosin oli pakko valita kulkuneuvoksi pyörä, kun koivet tuli maanantain jalkatreenistä niin kipeeks, ettei käppäily napostanu yhtään. Ja tänään tein viikon toisen jalkatreenin ja meinas suru tulla puseroon, kun voimat on poijes, takki tyhjä ja kroppa ja pää väsyneet. Mut niin vain menin ja väänsin ja selvisin siitä sisulla, vaikka ilme kertoo ehkä jotakin muuta.. :)

20160411_175357~2.jpg

Oon luonteeltani kohtalaisen hyvä järkkäämään, suunnittelemaan ja aikatauluttamaan menojani. Tästä ominaisuudesta on ollu aika paljon iloa nyt dieetillä, kun ateriat on pitäny suunnitella, tehdä ja aikatauluttaa etukäteen. Eilinen päivä oli tästä ehkä kaikista parhain lähiaikojen esimerkki. Määpäs kerron miten se menikään. Eli heräsin aamusella klo. 6:15. Nappasin naamaani Rippedin ja aamudrinkkini ja läksin käppäilemään aamulenkkini. Olin takas kotona joskus seiskan pintaan. Kävin suihkussa, tein aamupalarahkani ja keitin riisiä treenin jälkeiselle aterialleni. Mittasin samalla myös ateria kakkosen prodet ja punnitsin iltapäivän salaatin, raejuuston ja lihat siihen. Muistin ottaa ennen treeniä tulevan banaanin mukaan ja tein samalla sekä intran että palkkarin treeniä varten. Pönttöjä ja purkkeja kertyi aikamoinen pino..

20160412_074100~2.jpg

Tässä siis töiden iltapäivän ateria kolmonen. Piti sisällään parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa, raejuustoa, chiliä ja mausteista hirvikäristystä, jota tein viikonloppuna.

20160412_074115~2.jpg

Ja tässä ateria nelonen, joka tuli hiilareineen treenin jälkeiselle ajalle. Piti sisällään salaattia, suolakurkkua, tonnikalaa, raejuustoa, riisiä ja chiliä.

20160412_074108~2.jpg

Pakkasin eväät siis mukaan ja läksin ajelemaan töihin vähän jälkeen kahdeksan. Meillä oli aamupäivällä uintia lasten kanssa. Sain ihan urakalla kauhoa, että pysyin niiden perässä. Uinnin jälkeen löysin itsestäni sisäisen lapseni ja ikuistin samalla parhaat puoleni hiustenkuivaajan alla. xD

20160412_105349~2.jpg

"Lounaaksi" mulla oli siis proteiinidrinkki yhdentoista maissa ja kolmosen söin kolmen aikoihin tiimipalaverimme alkaessa.

Sen verran dieetti ja hiilarien vähyys vissiin kuitenkin sotkee pääkoppaani, et muistin vasta moottoritiellä töistä takas Jyväskylään ajellessani, et unohdin vaivalla vääntämäni nelosaterian työpaikan jääkaappiin. :-/ No eihän mulla ollu aikaa, eikä minkäänlaista innostustakaan lähteä sitä sieltä enää siinä vaiheessa hakemaan. Päätin sit hakea korvaavan ruoan äkkiä jostakin matkalta. Söin banaanin ja join latarin automatkan aikana ja jätin autoni kaverini parkkiruutuun yläkaupungille. Käppäilin siitä sit torin k-kaupan salaattibuffetin ja riisikakkuhyllyn kautta poikkeuksellisesti Kuntomaailman keskustan toimipisteeseen saleilemaan. Tiukille veti, mut kerkisin vetämään olkapäät ja hauikset ohjelman mukaan noin tunnissa. Äkkiä palkkari naamaan, muutama sana jutustelua salikaverin kanssa ja viivana Mustaan Kynnykseen JYRMY-yhdistyksen kevätkokoukseen. Otin siellä silmän lumeeksi kupposen kahvia ja söin nurkkapöydässä salaa buffetista nappaamani salaatin ja natustelin riisikakuista tarvittavat hiilihydraatit. :D Normaalisti aterialle kuuluu joko riisiä, pastaa tai perunaa, mutta riisikakkuja voi käyttää 1:1 korvaamaan riisin, jos on tarvetta vaihtaa. Pirkan riisikakkupaketti painoi 100g ja paketissa oli 15 riisikakkua. Räknäsin siinä sit omassa pikku päässäni, et mun tarvii syödä noin yhdeksän kakkua, et tulee tarpeeks. Vasta kotona huomasin, et paketissa kyllä kerrottiin, et yks kakku painaa noin 7g, joten kymmenen ois ollu tarkka tarvittava määrä. Noo, melkein meni oikein ja selvisin aika hyvin, eikä baarin pitäjäkään yllättänyt kesken aterioinnin. ;) Yhdistyskaverini Inna kyseli mun siinä kakkuja mutustellessani, että onko mulla joku massakausi menossa ja sanoin sille, et mää oon dieetillä.. :D Kevätkokous jatkui suoraan hallituksen kokouksella ja lopeteltiin se vasta vähän kahdeksan jälkeen. Eli aika myöhään meni ennenkö oli käppäillyt takas autolle ja ajellut kotia Kuokkalaan. Eipähän siihen iltaan sit paljoo muuta mahtunu, kuin taas seuraavan päivän ruokien miettiminen, salikamppeiden pakkaaminen ja iltapala. Nukkumaan joudin jo kymmenen maissa. Oli kohtalaisen hektinen päivä eilinen siis!

Tänään sähläsin sitten taas vähän lisää. Töistä lähdin ja muistin tällä kertaa jo Muuramen keskustiellä ajellessa, et sinnehän se taas jäi se mun jo edellisenä päivänä unohtama ruoka työpaikan jääkaappiin.. :-/ Aaaaargh! Nyt ei tunnu pysyvän enää pää menossa mukana. Tällä kertaa tosin käännyin takas ja kävin hakemassa unohtamani eväät. Kylläpä olikin hyvä idea se, kun ei tarvinnu salilta väsyneenä kotia tultua alkaa enää vääntämään ruokaa, vaan oli boksi valmiina.

Mutta tämmöistä siis tänne! Sähläystä ja väsymystä. Huomenna vielä tosiaan aamulenkki ja viikon viimeinen sali. Iltasella täytyy pakata kamat viikonloppua varten valmiiks, et päästään sit heti näppärästi töistä päästyä lähtemään ajeleen sinne Helsinkiin. Täytyy raportoida viikonlopusta, loppumitoista ja lepoviikon kuulumisista sit ens viikolla, kun on paremmin aikaa. :) Nyt lähden palauttelemaan, rentoutuun ja nollaan päätä saunan lämpöön. Ensi viikkoon siis! :)