Tänään karkas illalla ajatus kyllä jo piakkoin koittavaan lomaan. Soiteltiin Teemun kanssa ja tehtiin jo alustavia suunnitelmia loman alulle. Siitä innostuneena pakkailin jo mömmöjä ja muita eväitä viikonlopun Helsingin reissua varten. :) Onneks ei tarvii tullin kautta mennä näiden epäilytävien pussukoiden kanssa.. :D

20160224_202320~2.jpg

Tein mä myös vähän tavallisempiakin eväitä. Otin eilen illalla pakastimesta sulaamaan oman kotitilan naudan palapaistia ja keksin tehdä siitä dieettiin sopivaa lihapataa. Ajatus tosin pätkähti hyvin päkämäiseen tapaan mieleeni ihan illalla vasta. :D Vähänkin jos on kokkaillu, niin kaikki tietää sen, et lihapata ei ihan tunnissa tahi parissakaan valmistu. Mut ei minnuu houkuttanut myöskään ajatus lihapalojen paistamisesta pannulla, kun rasvankin käyttö on aika lailla pannassa treenipäivinä. :-/ Soitinpa sitten konsultaatiopuhelun äitille. :) Äitiin voi aina luottaa näissä asioissa. <3

20160224_194534~2.jpg

Oli pakko pitää idea yksinkertaisena, koska dieettiläisen jääkaapista ei ihmeitä löydy ja vaikka löytyisikin, niin kovin kummallisia ainesosia ei ole nyt lupa käyttää. Päädyin lisäämään pataan punasipulia, runsaasti valkosipulia ja chili-tomaattimurskaa.

20160224_195229~2.jpg

Äiti neuvo kiehuttamaan pataa liedellä nyt tämän vähäisen jäljellä olevan valvomisajan ja laittamaan sen sit uuniin pienelle lämmölle. Luotetaan siihen, et runsas veden juominen ja vilkastunut aineenvaihdunta takaisi sen, et taas tuttuun totuttuun tapaan ens yönä pitäis herätä vessaan ainakin kerran. :D Vois vilkaista pataa sit yöllä ja ottaa sen vaikka poiskin, kun ois hautunu muutaman tunnin. Huomenna sais sit palautusruokana lihapataa, makaronia ja kukka- ja parsakaalia. :) Täytyy raportoida huomenna, et miten yöpatakokeilu meni.

20160224_195456~2.jpg

Muuten päivään ei ihmeitä kuulunut. Aamulla ylös kuudelta ja aamulenkille. Töissä normipäivä ja salille. Uus latari anto mukavasti potkua, mutta näin jonkun verran mömmöihin tottuneelle ei isompia säväreitä aiheuttanu. Päätin pistää huomiseen annokseen hivenen enemmän ihan kokeilumielessä- ;) Huomenna onkin tulossa pitkä päivä, kun töistä jatkan suoraan ripsihuoltoon ja sieltä salille treenaamaan jalkoja. Mitähän siitäkin tulee, kun takaosasto on jo valmiiks ihan tukkeessa eilisistä sumo-maastavedoista ja hack-kyykyistä.. Nooo, tähän saapi tottua. Ja niin! Neljännen viikon ohjemat tulee ens yönä! :D Superia! Ruoka pysyy vissiin samana, mut treenissä pistetään taas astetta erilaisempaa vaihdetta silmään. Jännällä odotan. Ja nyt ei muutako iltapalarahkaa ja sit nukkumaan. :)