Viikonloppu hujahti taas yhtä kyytiä. Tammikuun treenit tuli paketoitua viiden treenin viikolla ja tämä viikko on nyt tarkoitus ottaa kevyesti ensi viikolla alkavaan koetukseen valmistautuen. Aamun tosin aloitin kukonpierun aikaan ennen työpäivää uimahalliin suuntaamalla ja polskimalla reilun puoli tuntia. Meijän kuntosalin asiakasetuihin kuuluu kaks aamu-uintilippua kuukaudessa ja oon niitä kiitettävän ahkerasti jaksanu käyttääkin. Vimosen satsin lippu ois menny vanhaks 4.2, joten nyt olikin jo korkea aika käyttää se pois vanhenemasta. Muutoin viikkoon meinaan mahduttaa tämän uintireissun lisäksi vain keskiviikon työporukan kuntonyrkkeilyn ja mahdollisesti pientä leppoisaa käppäilyä ulkosalla. Tänään kävin töiden jälkeen verenluovotuksessa, kun kerrankin sai sen sopimaan kevennetylle viikolle (ja tatskojen ottamisen väliin! :D).

20160201_154110~2.jpg

Päivän hyvä työ tuli tehtyä taas hetken tauon jälkeen ja viikossa kroppa ehtii toivottavasti muodostamaan menetetyn verimäärän takas. Joskus tein sen virheen, et kävin verenluovutuksessa kesken aktiivisimman treenijakson ja eihän siitä mitään hyvää seurannu. Tehot laski ja meni monta treeniä ennen kuin oltiin takas ees lähtötilanteessa. Siksipä nyt kaukaa viisaana ajoitin käynnin kevennetylle viikolle.

Viikonloppuna tuli tosiaan saleiltua pariinkin otteeseen. Perjantai meni kotona rötvätessä ja lauantaina oli treenikierrossa vuorossa kädet. Ojentajille tein kapeeta penkkiä, pushdownia ja eristäviä liikkeitä käsipainoilla. Oon huomannu niissä puolieroa, jota oon nyt koettanu kuroa pienemmäks eriyttämällä treeniä.

received_953376278077958~2.jpg Ojentajat viimeistelin ylätaljassa.

received_953370744745178~2.jpg

Hauiksia kuritin mutkatangolla scott-penkissä, suoralla tangolla ja alataljassa. Mutkatangolla tehtävä kääntö meni just niin hyvin ja perille kuin mitä naamasta on luettavissa. :D :D :D

Sunnuntaina sit reenata rymmäytin vielä selän toistamiseen samalle viikolle. Selkä on ehdottomasti yks mun lemppareista treenata ja tuntuu sille, et vasta viime aikoina oon alkanu saamaan sitä hermottuun kunnolla. Selkätreenin aloitan mave-sarjalla, joka raskaudestaan huolimatta kuuluu tämän masokistin suosikkiliikkeisiin. :)

received_953863504695902~2~3~2.jpg

Mavessa sarjapainona mulla oli tällä kertaa 90 kiloa. Satasta kovasti yllytettiin kokeilemaan, mut se jäi vartomaan kertaa seuraavaa. ;) En kyllä tiiä miten selviän, jos All Outissa ei oo mavea. Huh, vieroitusoireita lie luvassa. :D

received_953863674695885~2.jpg

Selkää pumppailin lisäksi ylätaljassa, alataljassa, kulmasoudulla ja latsipulldowneilla. Tätä kirjoittaessa lapaluiden välinen jomotus kielii siitä, et on joko menny reeni perille tai sit blogeiluergonomiassani on jotakin pahasti pielessä. Kovasti toivon ensimmäistä, vaikka totuus lienee jotakin noiden kahden väliltä. :D Oli miten oli, tulee kevyt viikko tässä kohtaa todella tarpeeseen. Nyt ladataan akkuja ja valmistudutaan tulevaan.