Nonnih!

Sitä ollaan palattu taas vanhan ja tutun, mutta samalla myös jännän äärelle: bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan. Oisikohan ollut nelisen vuotta takaperin, kun edellisen kerran aatoksiani sanalliseen muotoon kaiken kansan nähtäväksi puin. Tuolloin motiivi blogin perustamiseen oli selkeä elämänmuutos-projekti, josta halusin tehdä julkista ja samalla sitä kautta motivoida itseäni muutokseen. Projekti oli ja meni ja se saatiin päätökseen melkein 11 kiloa kevyempänä. Sattumien kautta tarinani päätyi myös yhden viikonlopun iltalehden aukeamalle. Lyhennetyn version jutusta voit lukea täältä:

http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2012082015851528_lh.shtml

Noina aikoina olin hoikimmassa kunnossa, mitä koskaan aikuisiällä olen ollut. Sittemmin paino on hiipinyt takaisin alkuperäisiin lukemiin, mutta onnekseen pääasiassa parantuneen kehonkoostumuksen ansiosta. :) Ja voi kuulkaa, tästä aiheesta tulette kuulemaan jatkossa hyvin hyvin paljon, koska tavoitteellinen salitreenaaminen ja terveellinen elämäntapa on nykyään erottamaton osa minua.

Vaan mikäs siis sai minut jälleen aktivoitumaan kirjoittamisen saralla? Ajatus mietteiden sanoittamisesta on pyörinyt mielessä aika ajoin näiden blogittomien vuosien aikana. Pääni kun tuntuu olevan sellaista sorttia, jonka läpi liikkuva ajatusvirta saavuttaa sellaiset minuuttivirtaamat, että jonkinlainen purkukanava niille olisi hyvä olla olemassa. Siksipä tämä tuttu ja turvallinen blogimaailma voisi toimia ajatusten jäsentäjänä tästä päivästä etiäpäin taas.

Toimikoon tämä postaus nyt pienenä päänavauksena pitkän hiljaiselon jälkeen. Seuraavassa avautumisessa asiaa motivaatiosta tämän blogin taustalta.