Heipsansaa!

Ihanaa! Syksy on täällä! Mun lempparivuodenaika! Luonto on niin kaunis valmistautuessaan talveen.

20160919_201325.jpg

Syyskuun ehtoopuolella siis jo ollaan ja kolmatta viikkoa valmennusta vedetään. Niijoo, tosiaan, All Out 3-valmennusjakso alkoi maanantaina 5.9 ja siitä saakka ollaan taas menty eloa etiäpäin Bullin kurissa ja nuhteessa. Kyllähän mää koetin elintapojani prepata jo ennen valmennusjakson alkamista, mutta aina se viimeistään virallisen osion alkaessa skarppiintuu se homma kunnolla. :) Hyvällä sykkeellä on menty etiäpäin. Ruokavaliossa noudatan nyt Build-ryhmän ohjeita, eli ruokaa tulee koneeseen pikku hiljaa lisääntyvällä tahdilla niin, että lihaskasvu olisi maksimaalista ja rasvan kertyminen kroppaan mahdollisimman vähäistä. Toistaiseksi homma vaikuttaisi etenevän hyvin. Paino on lähtöpäivästä pudonnut puolitoista kiloa, eli turhan hötöt on liikahtaneet ja olo on kaikin puolin virkeä ja energinen. :) Treenata on kiva, kun jaksaa tehdä hyvin ja kroppa ottaa treeniä hyvin vastaan.

received_1105654672850117.jpg

Kapeaa prässiä WFC:llä Tampellassa.

Ollaan tässä viime viikkojen aikana kunnostauduttu rakkaan puolisoni (nykyisen kihlattuni ;) <3) kanssa käymällä vieraisilla eri kuntosaleilla. Mähän oon ollu jo kohta seitsemän vuoden ajan Kuntomaailman uskollinen asiakas ja nyttemmin on herännyt halu käydä vähän nuuskimassa muitakin paikkoja. Tai no sattuipa sopivasti olemaan avoimien ovien viikkoja, niin päätettiin niitä hyödyntää ja käydä katsastamassa vähän uusia nurkkia. Parisen viikkoa sitten perjantaina oltiin Leijonanluolassa. Se sijaistee aika liki Jyväskylän keskustaa ja sinne meillä on puhe ollut mennä muutaman kerran aikaisemminkin. Sovittiin salitreffit Teemun kaverin Ismon kanssa ja käytiin pumppailemassa perjantaina alkuillasta lähes tyhjässä salissa. Paikka oli melko pieni, mutta ihan toimivan oloinen. Hyvin sai treeninsä siellä tehtyä, mutta testiryhmämme kiinnitti huomionsa muun muassa niukkaan käsipainovalikoimaan (joka loppui jo 35 kiloon) ja hassuun hack-kyykyn ja prässin yhdistelmälaitteeseen. Ihan mainio paikka, mutta ei jatkoon.

received_1099561696792748.jpg

Vipareita takaolkapäille Leijonanluolassa.

Heti seuraavana päivänä hyödynnettiin vielä Muuramen uuden kuntokeskuksen, Aliven avoimia ovia ja käytiin lauantain treeni tekemässä siellä. Mikäs siinä oli ihan uusissa puitteissa tehdessä. Salilta löytyi aika lailla kaikki tarvittava, joskaan suoria tankoja ei koko paikassa ollut.

Ja sattuipa sopivasti, että juuri tänään oli työsähköpostiini tullut ilmoitus, että Muuramen kunnan työntekijät saisivat hyvän alennuksen Aliveen. Kuukausihinnaksi jäisi enää vain 37 euroa. Eipä olisi kallis sijoitus. Periaattessa treenit voisikin siirtyä tekemään Aliveen, mutta ainoanan miinuksena olisi salin sijainti Muuramessa, 15 kilometrin päässä kotoa. Töiden jälkeenhän treenaamaan mennessä asia ei olisi mikään ongelma, mutta esim. ilta- ja viikonlopputreenejä varten olisi ajettava vähän turhan pitkä matka salille. Ei siis ehkä kuitenkaan jatkoon tämäkään paikka.

received_1100151270067124.jpg

Pushdown @ Alive Training & Therapy

Mutta jottei ihan totuttuihin kaavoihin tulisi kangistuttua, niin päätin mä vaihtaa salia tässä kuitenkin. Ainakin joksikin aikaa. :D Käytiin Teemun kanssa treenaamassa paljon kehutulla Superfitillä Vaajakoskella ja pakko kyllä sanoa, että se paikka teki meihin molempiin tosi suuren vaikutuksen. Sali itsessään ei ollut jättisuuri, mutta sieltä löytyi kaikki tarvittava. Treenilaitteet ja painot oli sijoiteltu fiksusti, jolloin ruuhkaa samalle pisteelle ei pääse niin helposti syntymään. Haittapuolena eivät myöskään suinkaan toimineen jääkaappi-pakastimen kokoiset punttimiehet ja kireässä kondiksessa olavat naiset. ;) Superfitillä viihdyttiin hirmu hyvin molemmat.

Olin alussa kokonaan irtisanomassa jäsenyyteni Kuntomaailmasta, mutta paikan omistaja sattui huomaamaan aikeeni ja ympäripuhui minut kuitenkin aluksi laittamaan jäsenyyteni katkolle. Siitä kun ei aiheudu mitään lisäkuluja ja voin tauon aikana päättää jatkanko Kuntomaailmassa vai irtisanonko jäsenyyteni. Järkevää. Korttini on tauolla lokakuun alusta vuoden loppuun saakka ja kerkeän sinä aikana varmasti päättämään, onko Superfit tulevaisuuden treenipaikkani, vai palaanko takaisin Kuntomaailmaan tutun treenikaveripiirin pariin. Totuuden nimissä on pakko sanoa, että aluksi olin todella innoissani muutoksesta, mutta h-hetken lähestyessä se asia onkin alkanut jännittää vähän. Oon niin kauheen pitkään käynyt nykyisellä salillani, että siitä on tässä ajassa kerinnyt tulla jo toinen kotini ja sinne muodostumaan mukava treenikavereiden piiri, joiden kanssa on mainio treenata. Vähän sama kuin menisi uuteen työpaikkaan, jossa tiloihin ja ihmisiin joutuu tutustumaan ihan uudelta pohjalta. Mutta eiköhän se tästä. Muutos on uusi alku, eikähän tässä mitään peruuttamatonta olla tekemässä. Voihan se hyvinkin olla, etten kaipaa entiseen enää sen jälkeen, kun totun käymään Superfitillä. Jääpi nähtäväksi. :)

Muutoin arkeeni nyt ei ihmeitä kuulu. Töitä, salia ja etäsuhteen ylläpitämistä. Arkeen ripauksen extremeä oon saanut nukkumalla ihanan kuulaita ja viileitä syksyisiä öitä parvekkeella. Viimekin yönä tähyilin tähtiä makuupussin suojista ja olin aamulla tavattoman onnellinen hyvin nukutun yön jälkeen. Aivotkin tuntuivat tänään toimineen jotenkin erityisen vilkkaasti. Johtuneekohan se täysin raikkaasta yöilmasta.

20160914_213214.jpg

Toinen ilonaiheeni on ollut ruokavalion runsaat annoskoot. Minä ikuinen suursyömäri olen viimeinkin saanut sen verran ruokaa syödäkseni, ettei nälkää ole pahemmin tarvinnut kokea. :)

20160912_180946.jpg

Treenipäivinä hiilaria on molemmilla päivän pääaterioilla ja aamunsa saa JOKA AAMU aloittaa rakastamallani puurolla. <3 Ei ole tällä tytöllä juurikaan valittamista. Mitä nyt joskus tuppaa kiire tulemaan kaiken tekemisen keskellä ja silloin saattaa joutua riisikakkunsa syömään vaikka autossa..

20160915_181348.jpg

Ja niin. Onhan tässä mulla jännätkin ajat tulossa. Asetuin nimittäin ehdolle ammattiliittoni Jytyn liittovaltuustovaaleissa. Liittovaltuusto käyttää ylintä päätösvaltaa ja sinne valitaan nyt ensimmäistä kertaa valtuutetut suoralla jäsenvaalilla. Länsi-Suomen alueelta valtuustoon pääsee 11 edustajaa. Uskon mahdollisuuksiini vaaleissa, mutta jos paikka ei aukea, niin ei minun maailmani siihen kaadu. Otan tämän kaiken hyvänä oppikokemuksena ja onhan minulla onneksi näitä vastuutehtäviä ja harrasteita jo siinä määrin, että aikani saan varsin hyvin kulumaan näilläkin. :) Äänestysaika alkaa ensi viikon maanantaina ja kestää kaksi viikkoa. Lopullinen vaalitulos on siis selvillä 10.10. Jännää, saas nähdä, että miten tässä käy. :)

14291663_10210128925404457_8006846719439

Teemun kanssa kuvattiin minusta edustuskuvia. Noh, niistähän tuli ihan minun näköisiä :D

Huomenna on jo torstai. Töissäkin siirryin tällä viikolla taas täyteen työaikaan, joten työpäiväni ovat vähän aikaisempaa pidempiä. Töiden jälkeen vuorossa on viikon kolmas treeni, jalat. Jaiks.

Illaksi tehtiin treffit hyvän ystäväni Annin kanssa. Mennään kaupungille fiilistelemään Valon Kaupunki-tapahtumaa. Ja varsinkin Kirkkopuistoon viritettävät jättimäiset valaistut puput kiinnostavat meitä. Ne kun ovat osa Valon Kaupunki-tapahtumaa vain torstaista lauantaihin. Ja mä lähden viikonlopun viettoon Tampereelle jo perjantaina iltamassa. VR:llä on syyskampanja ja junaliput maksavat vain 10 euroa suuntaansa. Nappaan siis junan alleni ja menen mukavasti joustavalla kyydillä Tampereelle ja takaisin. Samalla reissusta tulee vähän rennompi, kun ei tarvitse itse ajaa. Viikonlopulle jää vielä kaksi treeniä yhdessä tehtäväksi. Nythän onkin erityisen mukavaa treenata yhdessä, kun tehdään molemmat samaa ohjelmaa. Voidaan siis kirjaimellisesti parisuhdebodailla. ;)

Mutta näihin kuulumisiin ja tunnelmiin tällä kertaa. Rentoa loppuviikkoa!

20160917_190524.jpg