Torstai. Istun tässä kaupunginkirjastossa ja päivitän kuulumisia tänne blogiin. Heitin Teemun hierontaan äsken ja ajattelin hyödyntää tähän väliin tarjoutuneen ajan naputtelemiseen.

Eilen tosiaan vaihdettiin maisemaa Tampereelta Jyväskylään. Tyypilliseen tapaan kaikki ei tietenkään menny ihan niinkö strömsössä. Olin jo edellisenä päivänä kiinnittäny huomiota Teemun kissan, Siriuksen, turvonneeseen yläluomeen ja pakkohan sille oli sit varata aika eläinlääkärille, kun reissuunkin oltiin lähdössä. Niinpä herättiin ihan ihmisten aikaan ja kärräsin Teemun ja Siriuksen hoitolaan. Ei onneks ollu mitään vakavaa. Silmäluomeen oli jostakin tullu pieni haava, joka sit oli tulehtunut ja aiheuttanut paiseen. Muutoin Sirius sai paljon kehuja. On kuulemma ikäisekseen tosi virkeä ja elinvoimainen. Oli ollu hirmu nätisti koko ajan, vaikka ei luomen sorkkiminen varmastikaan mitään kivaa ole ollut. Hieno kissa. :)

received_970652956350290~2.jpg

Lääkkeeksi Siriukselle määrättiin antibiootit ja voidetta, jota pitää laittaa kaks kertaa päivässä. Alunperin oli tarkoitus, et kissat jää kotia ja Teemun kaveri käy niitä hoitamassa reissun aikana, mut tämän myötähän tilanne muuttui sitten. Mietittiin eriäviä vaihtoehtoja ja päädyttiin siihen, et Teemun vanhemmat vois hoitaa Siriusta nyt tän loppuviikon ajan. Lääkäristä päästyä pakattiin sit kamat, ajettiin ostamaan lääkkeet, kissanruokaa, meille eväät salaattibuffetista ja ajeltiin Teemun porukoille. Sinne jäi Sirius hoitoon appivanhemmille. :)

20160302_140040~2.jpg

Salaatin voimin jatkettiin matkaa kohti Jyväskylää ja ajeltiin suoraan salille. Molemmilla oli treenivuorossa jalat, joten lomitettiin vähän treenien aloitusaikoja, et päästiin peräkkäin tekeen hack-kyykkyä, prässiä ja koukistuksia. Aika killeriä settiä oli tekeminen pitkillä volyymisarjoilla! Teemu valmistui aikaisemmin omasta treenistään ja mä tein vielä bulgarialaisia kyykkyjä ja pohkeita. Hiki virtasi ja koivista tuli spagettia.

received_970919332990319~2.jpg

Salilta selvittyä suunnattiin viereiseen prismaan tekemään mulle massiiviset ruokaostokset. Kaikki oli oikeastaan loppu ja ostosten loppusummasta tulikin sen ansiosta kolminumeroinen. :O Mulla menee aika usein niin, et loppukuun kärvistelen liki rahattomana ja alkukuusta palkan tultua käyn räjäyttämässä potin, kun on varaa ostaa isommasti. Tosin tällä kertaa laskun loppusummaa nosti sekin, et ostin jo lisää glutamiinia kohta loppuvan entisen purkin tilalle ja molemmille vielä maltoa. Muuten kärryt täyttyikin ihan normaalista dieettisapuskasta.

Mulla oli eilen illalla edessä vielä sekä iloa että kärsimystä, kun pääsin tauon jälkeen taas hierontaan. :-/ Luoja, et se teki kipeää! Ihan uudet kohdat kropasta oli jumiutuneet ja tunnin ja 40 minuutin käsittelystä ehkä 20 minuuttia oli nautittavaa ja vähemmän kivuliasta. Pena totes vain, että ihan saan itseäni syyttää, kun oon menny treenaamaan niin hyvin. :D Lohdullista. Mut kyllähän se murjominen teki hyvää ja sovin jo pääsiäisen pitkäperjantaiksi seuraavan kärsimysnäytelmän ajankohdan. ;) Sain myös positiivista palautetta kropan kehittymisestä. Työn jälki näkyy kuulemma jo nyt, vaikka dieettiä on takana vasta reilu kolme viikkoa. Ja onhan se uskottava kai itsekin, kun tänne lähtiessä vetäisin sattumalta käteeni sattuneet vanhat lempparifarkkuni vaatekaapista ja nehän sujahti jalkaan ihan kivuttomasti ja kiskomatta! En oo niitä varmaan vuoteen voinu käyttää, kun olo on ollu niin tukala ja oon tursunnut niistä ulos. Mut jee, nyt voin palata käyttämään niitä taas! :)

Tämä päivä on muutoin pitänyt sisällään aamu-uintireissun Aalto Alvariin, aamupalan ja ensi viikon valmennusohjeiden läpikäyntiä. Raskas viikko on tulossa, se on helppo uskoa. Viikkoon on saatava ujutettua taas viisi salia ja neljä aamulenkkiä. Saleissa siirrytään volyymin sijasta raskaisiin sarjoihin, joissa on luvassa rest-pausea ja pudotuksia. Ruokavalioon tuli kans odotettua viilausta. Hiilareita ja pähkinöiden määrää pudotettiin vähän. Eli niukemmilla energioilla ja raskaammalla tekemisellä mennään.

Ja nyt, jahka Teemu pääsee tuolta kidutusluolastaan, ajellaan kotia pakkaamaan ja syödään. Tänään on tarkoitus huristella vielä Keiteleen maisemiin yhdeksi päiväksi vanhempia moikkaamaan. Eipä olla sielläkään hetkeen taas käyty ja tosi kiva on mennä. Meinattiin pykätä tänään iltasella hieman erikoisempi lepopäivän nelosateria ja tehdä batattiburgereita. :) Nams! Vesi herahtaa kielelle, kun niitä nälissäni täällä kirjastossa ajattelen. Täytyy muistaa ottaa kuvia taas, et pääsee tännekin mehustelemaan aiheella sit myöhemmin. ;) Mut nyt taidan sukeltaa hyllyjen väliin etsimään jotakin luettavaa ja käväistä sitten vielä vaikka kaupungilla, kun ihan tässä nurkilla sopivasti olen. Rennoissa merkeissä mennään nää pari päivää nyt. :)

received_970646809684238~2.jpg20160301_150114~2.jpg